Nazovite nas 385 1 23 36 617
Slide 1Slide 2Slide 4Slide 6Slide 8Slide 10Slide 11Slide 10Slide 11Slide 10

Faq

1.Dali su odvoz i dostava tepiha uključeni u cijenu čišćenja tepiha ili se posebno naplaćuju?

Odvoz i dostavu tepiha ne naplaćujemo posebno.

2.Možete li organizirati da Vaš djelatnik 1x tjedno obavi čišćenje izloga na trgovini?

Možemo. Naši djelatnici zaduženi za pranje stakala prema redovnom rasporedu svakoga dana  obilaze velik broj trgovina, lokala, izložbeno-prodajnih salona i sl.

3.Čistite li namještaj od kože? Kako?

Čistimo kožu. Najprije određujemo tip kože,  zatim zavisno o stupnju zaprljanja tretiramo kožu sredstvom za dubinsko čišćenje određenog tipa kože. Detaljno očišćenu površinu tretiramo hidratacijskim sredstvom koje je neophodno za zadržavanje mekoće ( elastičnosti ), odnosno produžuje vijek trajanja materijala i spriječava nastanak nabora.  

4.Koja je razlika u čišćenju tepiha kod vas i u nekoj od autopraona koje to rade?

Mi  Vam  nudimo profesionalno čišćenje tepiha. Naši djelatnici zaduženi za čišćenje tepiha dobro poznaju vrste tepiha prema izradi, te znaju koju metodu primjeniti pri čišćenju pojedinog tepiha kako se isti nebi oštetio i kako bi se nakon tretmana dobio uistinu čist tepih. Također raspolažemo profesionalnom opremom i  sredstvima za čišćenje svih vrsta materijala od raznovrsnih zaprljanja. Tretman čišćenja se odvija u radionici namjenjenoj isključivo  za  čišćenje tepiha, a prani tepisi se suše u sušioni, u kontroliranim uvjetima temperature i  vlage zraka.

5.Dali su vaši djelatnici osposobljeni za rad na visini?

Raspolažemo timom djelatnika osposobljenih za radove na visini, i svom sigurnosnom opremom.

6.Čistite li tapecirani namještaj od alcantare i mikrofibre?

Čistimo tapecirani namještaj od svih vrsta materijala. Mikrofibra i alkantara vrlo su zahvalni materijali za čišćenje. Kvalitetnim pristupom čišćenju namještaja od ovih materijala iz njih je moguče ukloniti i neke od najtvrdokornijih mrlja.

7.Koliko često je preporučljivo prati tepih?

 Za preporučiti je da vremenski period između dva detaljna pranja tepiha nikako ne bude duži od godinu dana. Naravno, za osobe sa osjetljivijim imunološkim sustavom ( tj.osobe koje pate od određenih alergija), češće pranje tepiha svakako će doprinjeti smanjenju alergijskih tegoba.Prethodnu rečenicu nažalost mnogi će krivo protumačiti, te će iz nje zaključiti da je najbolje ne imati tepihe; Jer su oni sakupljaći prašine odnosno alergena; Međutim treba imati na umu da tepisi ne donose prašinu, nego je akumuliraju iz zraka, naše obuče i odjeće, naše kože i sl., te je tako drže podalje od naših dišnih organa.Tepisi ustvari pridonose i odgađanju vremenskog perioda čišćenja prašine u prostoru u kojemu se nalaze, jer zadržati će je na sebi i neće joj dozvoliti da se širi po prostoru.Stoga je za preporučiti što češće usisavanje tepiha, a povremeno se i nas sjetite:) (NEĆE VAM ŠKODITI :):))

 

8.Koliko vremena Vam je potrebno da operete tepih?

Različite tepihe peremo različitim metodama - metode u potpunosti zavise o vrsti tepiha. Uvijek se držimo jednog od glavnih pravila struke: NE koristimo agresivna sredstva prilikom pranja tepiha kako bi brže "otopili" prljavštinu, već višekratno ponavljamo pojedine faze postupka blagim sredstvima.Iz navedenih razloga vrijeme trajanja procesa čišćenja određenog tepiha možemo odrediti tek nakon uvida u isti. Savjetujemo Vam; koga god odabrali za pranje svoga tepiha, nemojte ga požurivati, ali za uzvrat tražite kvalitetu.