Nazovite nas 385 1 23 36 617
Slide 1Slide 2Slide 4Slide 6Slide 8Slide 10Slide 11Slide 10Slide 11Slide 10

O nama

Servis za čišćenje osnovan 1981. godine i danas Vam nudi vlastito iskustvo, ruke i opremu u svrhu čistoće interijera i eksterijera, te opreme i namještaja. Garancija kvalitetnog izvršavanja usluga jest upravo naše ime - "Tajfun" koje ulazi u 4. desetljeće svoga postojanja. Što smo sve spremni učiniti za Vas pogledajte u našim uslugama, ako Vam naše ime još ne predstavlja dovoljnu garanciju možda referentna lista to promjeni, ili nas kontaktirajte.Spremni smo u najkraćem roku izaći na uvid, savjetovati Vas, dostaviti našu ponudu, te brzo, efikasno i nadasve korektno izvršiti radove.

Što nas pokreće

Pokreće nas ideja za pružanjem usluga čišćenja na jedan drugi; profesionalniji način. Želimo ukazati da "obično" čišćenje i pranje mora biti popraćeno novim saznanjima i tehnologijama, te pristup pojedinca ovome poslu ima vrlo važnu ulogu. Stoga dopustite nam da Vas "riješimo prljavih poslova"!

Ideja za pokretanjem ove vrste djelatnosti razvila se krajem sedamdesetih godina po uzoru na inozemne tvrtke koje su već tada nudile velik broj usluga i savjeta vezanih uz nezaobilaznu i svakidašnju, a danas sa sigurnošću možemo reći i jednu od omraženijih potreba. Od samoga začetka Tajfuna pa do danas susreli smo se s velikim brojem specifičnih problema vezanih uz čišćenje i održavanje raznovrsnih materijala i prostora. Pristup rješavanju problema čistoće uvelike otežava brzina današnjeg života odnosno zadani rokovi koji zahtijevaju od izvršitelja iskustvo i uhodanost te svakako jednu od najvažnijih osobina - pedantnost. Kroz godine poslovanja i stjecanja iskustva usmjerili smo se na vlastitu obuku vezanu uz tehnologije, kemijska sredstva , te nauku o materijalima koji su nezaobilazni dio svakodnevice. Danas uz ubrzan razvoj tehnologija i materijala primjećujemo da je od vrlo velike važnosti barem dio našeg iskustva podijeliti s korisnicima naših usluga, te kolegama i onima koji će to postati. Ističemo važnost podjele iskustva iz ovoga zanimanja s korisnicima usluga kako bi se razvila svijest zašto smo Vam uopće potrebni, kakve rezultate možete očekivati kod pojedinih usluga te zašto ćete novac pritom uštedjeti.