Nazovite nas 385 1 23 36 617

Vaš dom | Čišćenje tapeciranog namještaja i madraca

Tapecirani namještaj i madraci akumuliraju velike količine prašine i brojne mikroorganizme, te u isto vrijeme zahvaljujući strukturi,  često i boji, dobro to sakrivaju.

O kolikoj se točno količini prašine radi najlakše je dočarati usporedbom s ostalim vodoravnim plohama u kućanstvu. Stoga ne zaboravite usisati sve tapecirane vodoravne površine kada primijetite da se prašina nakupila na policama.
 
Što se  tiče madraca važno je imati na umu da je upravo krevet mjesto na kojemu čovjek provede trećinu svoga života, a za vrijeme spavanja na njemu ostaju odumrle stanice kože, koje se gomilaju i stvaraju idealno hranilište i uvjete za razvoj i opstanak grinja i sličnih nametnika. 
 
Namještaj je jedna od Vaših najvećih investicija u opremanju kućanstva, stoga odabir servisa kojem ćete prepustiti dubinsko čišćenje omiljene fotelje, udobnog kauča, ili prostrane garniture nije mala stvar.
 
Naši su djelatnici obučeni za tretiranje svih vrsta tkanina, čak i najdelikatnijih tako da će nakon inspekcije stabilnosti boja, strukture tapecirunga kao i vrste podloge uvijek odabrati najbolji tretman.
 
Postupak dubinskog čišćenja tapeciranog namještaja i madraca izvodi se na licu mjesta, obzirom da se uglavnom radi o velikim dimenzijama namještaja, koji nije predviđen za prenošenje.
Postupak je potpuno prilagođen izvođenju u životnome prostoru, te obzirom da se koriste isključivo neutralna i biorazgradiva sredstva nije uopće škodljiv za ljude niti životinje.
Namještaj je spreman za korištenje 3-6 sati nakon čišćenja.

 

 

 

Ime i prezime:  
Adresa:  
Telefon/Mobitel:  
E-mail:  
Napomena:  
Kôd za provjeru: