Nazovite nas 385 1 23 36 617

Vaš dom | Pranje tepiha i tapisona

Čist  tepih svježih boja  podiže izgled prostora u kojemu se nalazi, prostor čini toplijim, a sposobnošću apsorpcije kućne prašine i mnogih bakterija za nju vezanih mnogo pridonosi Vašem zdravlju.
 
Iako su mnogi mišljenja kako tepisi samo donose ili zadržavaju prašinu i nečistoću u prostoru, te time loše utječu na zdravlje, znanstveno je dokazano i potpuno logično, da je istina upravo suprotna.
Naime, koliko god se brinuli o vlastitoj higijeni i čistoći svoga doma, prašine, kao i mnogobrojnih mikroorganizama uvijek će biti. Ukoliko se na podu nalazi tepih, veliki dio prašine koji se iz zraka spusti na pod, upravo zahvaljujući tepihu tamo će i ostati. U prostoru bez tepiha prašina s poda se zbog strujanja zraka (najčešće uzrokovanog našim kretanjem) ponovno vraća u zrak, gdje je bliže našim dišnim organima.
Iz navedenih razloga u nekim su zemljama tepisi obavezni u ustanovama gdje obitavaju djeca, te se osobito preporučuju ljudima alergičnim na prašinu.
 
Obzirom na raznoliku ponudu bojila, materijala, te načina izrade tepiha i tapisona vrlo je važno odabrati odgovarajući tretman čišćenja za pojedini tepih ili tapison.
 
Ukoliko se kod Vas ukazala potreba za čišćenjem tepiha ili tapisona, bilo da se radi o strojnoj ili ručnoj izradi od umjetnih ili prirodnih materijala, bez obzira na starost i stanje Vašega modernog, klasičnog, perzijskog ili orijentalnog tepiha ili tapisona obratite nam se s povjerenjem!
 
Naša usluga pranja/čišćenja tepiha obuhvaća  odvoz u našu radionicu, te dostavu i postavljanje.
 
Tekstilne podne obloge krojene po mjeri prostora tretiramo na licu mjesta uz
prethodno obavljen uvid u prostor i podnu oblogu.
 
Na Vama je samo da dogovorite termin u kojem će djelatnici Tajfuna :
                           ·     doći u Vaš prostor
                           ·     rado Vas savjetovati,
                           ·     kvalitetno i savjesno pristupiti zadatku  
 

Ime i prezime:  
Adresa:  
Telefon/Mobitel:  
E-mail:  
Napomena:  
Kôd za provjeru: